Siirry pääsisältöön

Kysymisen taide

Syksyllä alkanut Dear You -projekti jatkui toisella työpajalla. Projekti koostuu neljästä työpajakerrasta, joiden teemana on minä ja ympäristö. Projektin lähtökohtana on ajatus taiteesta prosessina ja dialogina ihmisten välillä. Työpajoissa syntyneet teokset lähetetään ulkomaille ystävyyskouluihin. Me saimme pariksi koulun Kiinasta, jonne ensimmäisen työpajan teokset ovat jo matkalla. Jäämme odottelemaan taideteoksia kiinalaisilta nuorilta.

Tällä kertaa pohdimme yhdessä oppilaiden ja taitelijavierailijamme Arlene Tuckerin kanssa kysymyksiä ja kysymistä. Jotta tietäisimme mitä toiset ajattelevat, on meidän kysyttävä, kerrottava ja kuunneltava. Äänemme on vahva työkalu. Käytetään sitä!

Tutustuimme graafiseen myös suunnitteluun. Mietimme tekstityylejä, kirjainten kokoa, sommittelua ja väriä viestinnän työkaluina. Taideteostemme tekniikkana käytimme erilaisia piirtimiä.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DUO BOLD ABSURDIUM work­-in-progress

Taiteilijavieras lukion Ku8 kurssilla

ART - Art - ART

Lukuvuosi 2018-2019 on alkanut. Lomalta paluun lohdutukseksi voi valita kuvista, koska se on täydellinen tapa ottaa elämä haltuun työskennellen. Kursseilla voit maalata, piirtää, rakennella, valokuvata, videoida, suunnitella, tarkastella, havainnoida, kuvitella, kokeilla...
Oppiminen on iloa!
ART - Art - ART - Art - ART - Art - ART - Art - ART - Art - ART - Art - ART